MANUAL PTR. INSTALAREA ŞI FOLOSIREA RECEPTOARELOR SATEIT ŞI TERESTRE PRODUSE DE FIRMA OPTIBOX-SOUTH COREEA

OPTIBOX CX PVR Ready este noutatea de ultima ora de la Globo-Opticum ! un receptor interesant despre care merita sa vorbesti fie si numai pentru ca reflecta tendintele moderne de azi realtive la receptoarele clasice :
– PVR Ready cu suport Time shifting folosind interfata USB
– interfata USB ca suport de update soft
– CONAX ( si nu numai ! ) embeded
– sharing folosind interfata seriala RS232
– un emulator care stie tot ce este inca in viata !
La prima privire receptorul atrage atentia cu un “look” elegant cu forme usor rotunjite intr-o carcasa de culoare neagra … la moda as zice ! o carcasa de dimensiune mare , mare in raport cu moda “mini” actuala. Panoul frontal este echipat complet ca butoane de navigare in meniuri iar in spatele usitei se ascunde lectorul de card si conectorul USB frontal, un bord elegant completat de afisajul tip VFD … o raritate la receptoarele din aceasta categorie ! Panoul spate este echipat pentru a face pe plac tuturor pretentiilor : LNB IN si OUT, 2 * SCART, RF IN si OUT, SPDIF, RS232, USB si Power switch ! nimic nu lipseste … poate doar un port Ethernet ( disponibil pe un viitor model din gama).
Meniurile sint frumoase , in nuante de albastru , cu pictograme animate, rational organizate si acopera toate necesitatile de control a sistemului de antena diseqC 1.0, 1.1, 1.2 si USALS si include facilitati de scanare multisatelit. Se gaseste la distribuitorii Globo-Opticum si costa 205 RON ! un pret rezonabil pentru un receptor care face toti banii !
Receptorul Optibox CX PVR READY se upgradeaza firmware via USB Stick ! deci nu necesita loader ! gasiti pe http://www.sat-key.org cele necesare acestei operatii pentru modelul CX si TSCX ( combo terestrial&satelit). Editorul online de keys se activeaza cu combinatia magica menu-8282

Variantele existente in comerţ sânt:
OPTIBOX HD/CX TERRESTRIAL OPTIBOX TSCX COMBO OPTIBOX PRIMA
OPTIBOX PRIMA CX OPTIBOX CX ŞI OPTIBOX EXTRA.
Receptoarele au în medie incluse funcţii ca: USB,CARD READER,FUNCŢIE ]NREGISTRARE,JPEG VIEWER,MP3 PLEYER,VFD DISPLAY,S/PDIF,2 SCART,4 RCA,UHF MODULATOR,.

UPGRAD-area FIRMWARE VIA USB stick SE REALIZEAZĂ ASTFEL:
1–se descarcă SW pe desktop pc.unde se dezarhivează cu clik dr. pe sw.apoi se foloseşte varianta- extract heer –şi astfel dezarhivat se introduce pe stick-
2—stick-ul astfel pregătit se introduce în receptor numai după ce acesta va fi întrerupt dela reţea.
3—după intr. Stick,se reporneşte receptorul care va recunoaşte stick-ul prin deschiderea fişierului cu indicarea caracteristicilor noului sw.cerînd permisiunea de download..
4—apăsaţi ok.şi aşteptaţi terminarea operaţiei de download-are după care resetaţi,opriţi receptorul,scoateţi ştick-ul,după care se poate repornii receptorul.

INTRODUCEREA MANUALĂ A KEY-LOR-
1-Se intră în meniul de key cu ajutorul telecomenzii pe care se face combinaţia 8282http://luky22.wordpress.com/noi-si-ei/
2—se merge la poz key edit—se caută sistemul de criptare dorit-ex.NAGRA VISION APOI PROVIDERUL ex. Digi tv se merge la nr.90-provider 00 00 21 11 unde pe cele 4 rînduri
Notate cu 10-11-20-21.se pot înscrie key.
3—key-le se înscru cu ajutorul telecomandei astfel keya 00 la rîndul 1 şi 2 respectiv 10 şi 11.
Astfel-se aduce bara pe primul rînd ,se apasă ok.,apare fişierul de editare,se complectează primul rînd se dă enter,la fel se procedează şi cu al 2-lea rând respectiv 11.
4—keya 01 se introduce pe rândul 3 şi 4 respectiv 20-21.identic ca şi la keya 00-

INTRODUCEREA AUTOMATĂ A KEY-LOR
1.se intră in meniul de key cu combinaţia 8282 la sistemul de criptare şi apoi la providerul dorit-
2-se activează funcţia AUTOROOL situată sub indicatorul provider-ului astfel :-se schimbă poziţia de pe offen-pe on-
3– se iese din meniu cu exit şi se apasă ok pentru memorarea schimbării setării.
4—de acum veţi avea funcţia AU activată şi nu mai este necesară intervenţia la meniul de key-acestea schimbîndu-se in regim automat.

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: