SHARING PRIN SATELIT , FARA INTERNET

Multibox 2009 Twin este la prima vedere un receptor ca oricere altul cu un desing clasic.Panoul frontal seamana cu receptoarele Opticum din seria 7000 dar cu o carcasa putin mai mare si contine un afisaj numeric de 4 digiti un buton pornit/oprit si butoanele care permit operarea prin meniuri.

Pe partea din spate a receptorului , pe langa clasicele mufe scart , RCA , modulator Rs232 si cele doua mufe ale tunerului , avem surpriza sa descoperim si mufa celui de-al doilea tuner.

Este adevarat ca nici al doilea tuner nu este o noutate dar la ce foloseste acest al doilea tuner este o veritabila surpriza , o dovada a sipritului inventiv al pasionatilor receptiei prin satelit , in cautare de noi solutii tehnice , este vorba despre sharing fara conexiune la internet!

Primul tuner este folosit in mod obisnuit , pentru receptie programelor transmise prin satelit.De altfel , aparatul se comporta ca un orice alt receptor , fiind disponibile toate functiile DiSEqC 1.0 , 1.1 , 1.2 , si USALS.

Cel de al doilea tuner primeste informatiile necesare de la o antena , fixata pe satelitul prin care se transmite informatia in cazul nostru Eutelsat w6 21,6E simplu si eficient dupa conectarea receptorului la cele doua antene trebuie doar activat din meniul receptorului functiile necesare si introducerea keii de acces.Pot fi vizionate pakete europene de pe ASTRA 19 E , HOTBIRD 13 E , iar in viitorul apropiat grila se va mari si cu pakete de pe alti sateliti.

Receptorul poate memora 100 de sateliti , 6000 de programe , si 4000 de transpondere.

Sunt de asemenea disponibile functiile EPG , teletext , multipictures.Telecomanda arata identic cu Globo/Opticum.Important are si functia de BLIND SCAN!!!.

Inca nu este de vanzare dar informatii puteti afla sunand la Digisat Systems .

Sursa am citit in revista infosatelit.

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: