Subtitrari Dreambox: ASD-E1 & ASD-E2

Serverul de subtitrari ASD este public. Pana pe 31.12.2009 accesul la server va fi gratuit. Pana atunci, ma voi gandi cum si daca acesta va mai putea fi folosit gratuit. Cu siguranta, cei mai prolifici contributori vor beneficia de conturi gratuite.

Noul server este total modificat fata de ce stiati unii dintre voi, accesarea acestuia facandu-se cu ajutorul unui plugin. Exista plugin pentru Enigma 1, cat si pentru Enigma 2.
Accesul la server se poate face folosind pluginul destinat receptorului pe care il folositi (Enigma1 sau Enigma2) pe baza unui cont. Contul poate fi facut pe pagina web a serverului. Username-ul si password-ul alese vor fi intoduse in plugin.

Pluginul ASD-E2

Download ASD-E1 Plugin

Download ASD-E2 Plugin

Serverul are o noua baza de date (momentan sunt putin peste 300 de titluri, majoritatea filme, dar si seriale) ce va fi marita lunar cu cel putin 50 de titluri. Cei ce sunt interesati pot contribui cu subtitrari in format DTC, accentul punandu-se in mare masura pe calitate si nu pe cantitate.
Cei mai putin familiarizati ar trebui sa stie ca subtitrarile doar se descarca de pe server cu pluginul ASD, pentru afisarea acestora se foloseste pluginul Drtic.
Enjoy!

Reclame
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: